Inspecția Judiciară pune tunurile pe DIICOT Craiova

 

Inspecţia Judiciară a anunţat vineri că s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul în care DIICOT Craiova a instrumentat dosarul vizând dispariţia celor două fete în Caracal.

"Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul în care DIICOT - ST Craiova a instrumentat dosarul vizând dispariţia a două persoane. Menţionăm faptul că etapa verificărilor prealabile este o etapă premergătoare cercetării disciplinare, competenţa Inspecţiei Judiciare fiind de a stabili dacă există indiciile săvârşirii de către magistraţi a unei abateri disciplinare şi de a se pronunţa după caz, în funcţie de rezultatul verificărilor", se arată într-un comunicat al Inspecţiei Judiciare. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
borfasi
02 Aug 17:21
Aici e o increngatura f. mare sunt bagati borfasii din psd- in frunte cu Dragnea Olguta vasilescu, de aceea se incearca sa musamalozeze ,poate si arieratul ala al lui Olguta care acum e mare ''dipotat'' la EU,ETC.nU VOR SPUNE ADEVARUL SI ASA SUNT PE FARAS LUMEA NU O SA-I MAI VOTEZE.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?