Ingeniozitate tipic românească. Cum arată "oaza de linişte" a paznicului de la groapa de gunoi

Paznicul şi-a creat o cameră în aer liber
Paznicul şi-a creat o cameră în aer liber / FOTO: www.redesteptarea.ro
Paznicul şi-a creat o cameră în aer liber Paznicul şi-a făcut o cameră în aer liber Paznicul şi-a făcut o cameră în aer liber

Unul dintre angajaţii firmei de securitate care păzeşte groapa de gunoi din Lugoj, judeţul Timiş şi-a amenajat o cameră în aer liber ca un gospodar veritabil. Piesa de bază a întregului ansamblu este fotoliul.

Unul dintre angajaţii firmei de securitate care păzeşte groapa de gunoi din Lugoj, judeţul Timiş şi-a amenajat o cameră în aer liber ca un gospodar veritabil. Piesa de bază a întregului ansamblu este fotoliul, scrie redesteptarea.ro.

Pentru momentul pauzei de masă, omul are pregătite trei scaune din lăzi de bere cu polistiren deasupra pentru şezut. Acestea stau în jurul unei măsuţe de pe care nu lipseşte vasul ornamental cu pietricele şi flori.

Mobila este completată de un dulap de bucătărie cu două uşi, „marca Audi”, unde sunt păstrate cele trebuincioase în gospodărie. Pentru a păstra curăţenia, omul şi-a adus în mijlocul câmpului chiar şi o găleată pentru gunoi, dar şi un făraş.

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?