Fratele Simonei Halep a stârnit furia oamenilor. Ce-a făcut!

Nicolae Halep, fratele Simonei Halep, a devenit celebru pe Facebook, după ce și-ar fi parcat bolidul de 180.000 de euro pe o trecere de pietoni, a informat Digi Sport.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Risc de inundatii
Vremea rea face ravagii în toată țara, cod portocaliu de inundații în 4 județe. Ploi puternice, râurile riscă să iasă din matcă
Vremea pune mari probleme în ultimele ore în mai multe zone din țară. Ploile consistente au crescut riscul de inundații.

Cum vor vota romanii / Foto: Inquam Photos
Sondajul INSCOP care schimbă scena politică înainte de alegeri: PNL, în creștere, AUR înregistrează o scădere semnificativă
Un nou sondaj INSCOP răstoarnă calculele politice de până acum. Cele mai recente date arată că. PNL este în creștere ușoară în timp ce AUR înregistrează o scădere semnificativă.

Pensionarii nu isi permit masa de Paste
Pensionarii nu își mai permit masa de Paște. Sărbătoare fără ouă roșii, cozonac sau carne de miel din cauza prețurilor uriașe
Se apropie Paștele dar cei mai mulți pensionari nu își permit să pună pe masă bucatele tradiționale care au ajuns la prețuri foarte mari în comparație cu pensiile mici din țară.

Cutremur mare în România, miercuri dimineața. INFP anunță activitate seismică intensă
Cutremur mare în România, miercuri dimineața. INFP anunță activitate seismică intensă
Un cutremur s-a produs, miercuri dimineața, în România, anunță Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Sport

Doliu in fotbalul romanesc
Doliu în fotbalul românesc: a murit un portar al Universității Craiova. Anunțul făcut de club
Este doliu în fotbalul românesc după ce un fost portar al Universității Craiova a murit.

Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Junior, primele declarații după ce a stat în comă 10 ore: Dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!
Adrian Mititelu Junior a fost internat de urgență sâmbătă noaptea după ce ar fi luat mai multe medicamente și i s-a făcut rău. Fiul patronului de la FCU Craiova a făcut primele declarații.

Cursă de mașini încheiată tragic / Foto: Profi Media
Cursă de mașini încheiată tragic: o fetiță de 8 ani și alți 6 oameni au murit, după ce un autoturism a intrat în plin în ei - FOTO
O maşină de curse a intrat într-o mulţime de spectatori şi de oficiali ai cursei, cauzând moartea a şapte persoane şi rănirea altor 20. Printre persoanele decedate este și o fetiță de doar 8 ani.

Doliu în presa din România: s-a stins la doar 45 de ani, după o boală nemiloasă
Doliu în presa din România: s-a stins la doar 45 de ani, după o boală nemiloasă
Doliu în lumea sportului și a presei românești. Alexandru Hojda s-a stins la doar 45 de ani.

Ultimele stiri

Kim Yo Jong/ Wikipedia
Anunț cutremurător de la Phenian: "Vom construim o putere militară copleşitoare". Cui îi aparține controversata declarație
Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, iese la rampă cu declarații controversate. Considerată posibila urmașă a liderului de la Phenian, Kim Yo Jong a declarat că ţara va continua să construiască o putere militară copleşitoare, cea mai puternică, pentru a-şi proteja suveranitatea şi pacea regională, a relatat, miercuri, agenţia de presă nord-coreeană KCNA.

Ancuța Popoviciu
Cazul accidentului de la 2 Mai. CSM discută propunerea de suspendare din funcție a judecătoarei Ancuța Popoviciu
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii discută, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

O mamă și fiica sa de 12 ani, atacate de 5 câini agresivi, la Galați/ Captură foto
O mamă și fiica sa de 12 ani, atacate de 5 câini agresivi, la Galați
O femeie și fetița ei de 12 ani au fost atacate de cinci câini agresivi în timp ce stăteau în fața porții lor ! Întâmplarea terifiantă a avut loc într-o comună din județul Galați. Animalele au scăpat din curtea unui localnic, căruia polițiștii i-au deschis dosar penal după incindent. 

Vremea 24 aprilie. Vestul României, lovit de temperaturi scăzute și de precipitații. Cum va fi vremea în restul țării: prognoza ANM
Vremea 24 aprilie. Vestul României, lovit de temperaturi scăzute și de precipitații. Cum va fi vremea în restul țării: prognoza ANM
Astazi, vremea se va încălzi, cu excepția extremității de vest a țării, unde valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe la începutul intervalului în nordul teritoriului și izolat în rest.



Vezi emisiunile Realitatea Plus