Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă

Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă
Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă
Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă Incredibil! Poliţiştii de la Rutieră au vrut să dea amendă unei maşini sculptate din zăpadă

În timp ce se afla la birou, Simon Laprise a observat, de la geam, o grămadă de zăpadă pe care nu putea s-o ignore. Aşa că a decis să o sculpteze, dar nu oricum! Din mâinile sale a ieşit un DeLorean DMC-12 de toată frumuseţea, faimoasa maşină din seria de filme "Înapoi în viitor". Ba chiar i-a ataşat şi un ştergător cât se poate de real pe care a avut norocul să-l găsească pe stradă."Era o zi superbă, aşa că m-am hotărât să nu stau degeaba. Era păcat de frumuseţea aia de zăpadă, proaspăt ninsă, numai bună de modelat. Nu e prima dată când sculptam maşini, dar era prima maşină pe care o lăsam în stradă, în ziua de ridicat zăpada", a spus acesta.

În scurt timp, maşina a devenit virală pe reţelele de socializare. Zeci de fotografii au fost postate, spre deliciul internauţilor. În una din ele apare şi o patrulă de poliţie de la Rutieră care s-a oprit lângă maşină, pentru a vedea ce e cu aceasta. Un poliţist, uşor aplecat peste maşină, pare că scrie o amendă pentru, cel mai probabil, parcare neregulamentară. Din fefricire pentru Simon, oamenii legii au gustat gluma şi, în loc de amendă, i-au scris: "HAHAHA, ne-ai făcut seara mai bună!".

Ulterior, maşina a fost ridicată de echipajele de la curăţenie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?