INCREDIBIL - Mircea Badea se plânge că a fost CONDAMNAT de instanţe. Robert Turcescu i-a făcut-o!

 

Prezentatorul de la "În gura presei" s-a plâns în această săptămână, în cadrul emisiunii pe care o realizează, că instanţa l-a condamnat degeaba în procesul pe care l-a avut cu Robert Turcescu, după ce acesta din urmă a afirmat despre sine că a fost ofiţer acoperit.

În urmă cu un an, instanţele de judecată l-au găsit vinovat pe Badea de prejudicierea imaginii lui Turcescu în urma parodierii acestuia pentru gradul de colonel. Instanța a reținut că Badea a dovedit rea credință și intenția directă de a-i prejudicia imaginea lui Turcescu, atâta vreme cât acesta făcuse public faptul că Ministerul Apărării îi retrăsese la cerere gradul acordat.

Sentința pronunțată de Judecătoria Sectorului 3 în luna decembrie prevede ca Badea să-i plătească lui Turcescu despăgubiri de un leu (atât a solicitat realizatorul de la B1 TV), dar și achitarea cheltuielilor de judecată, în valoare de 6008 lei. De asemenea, Badea a fost obligat să publice sentința, pe cheltuială proprie, în trei ziare de primă importanță.

"Mai ţineţi minte în urmă cu un an, când instanţa m-a găsit vinovat şi m-a condamnat? L-am făcut colonel pe Turcescu... Acum, Turcescu a spus chiar el că a fost ofiţer acoperit... Ce să mai zic?", s-a plâns Badea la emisiune.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Bongo
18 Oct 21:35
Ce sa zici? Mai baga niste injuraturi... Pentru ca mai mult de atit oricum nu poti...
Răspunde
4 -1
duffy
18 Oct 18:37
alo...bade mircea...esti flasneta prin care serviciile s-au facut de kakao...i-au descoperit acoperirea lu' turcescu...ai folosit o informatie secreta , cel ce ti-a oferit-o , alaturi de tine , ati comis o ilegalitate...asa ca , din acel moment turcescu e nevinovat...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?