Incident şocant: doi români şi-au "uitat" fiica de 8 ani în popasul unei autostrăzi din Ungaria

 

Fiica unor români a fost "uitată" de aceştia într-un popas de pe autostrada M7, din Ungaria. Fetiţa a ajuns în Italia împreună cu altă familie de români.

O fetiţă româncă în vârstă de 8 ani fost dată dispărută, după ce familia sa a „uitat-o” într-un popas pe autostrada M7 din Ungaria.

Oamenii se îndreptau spre Italia când au decis să facă un scurt popas, relatează Ziua de Vest. Au tras pe dreapta, dar când au pornit din nou la drum, copilul nu a urcat înapoi în maşină. Părinţii nu au observat decât după ce au parcurs câţiva kilometri buni.

Imediat ce şi-au dat seama, cei doi soţi s-au întors din drum, dar fiica lor nu mai era în respectivul popas, aşa că au anunţat imediat Poliţia.

Din fericire, fetiţa fusese observată pe marginea drumului de alţi români, care au luat-o cu maşina şi au transportat-o până în Trieste, unde au anunţat autorităţile.

Poliţia italiană a fost cea care a luat legătura cu părinţii copilului, cerându-le să vină să îşi recupereze fiica.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?