Incident în centrul Capitalei: O bucată de balcon a căzut peste o maşină. VIDEO

La un pas de tragedie, în centrul Capitalei! O bucată din balconul unei clădiri din Centrul Vechi s-a prăbușit peste o mașină. Cu câteva minute înainte de incident, în zonă se aflau mai mulți tineri, veniți în clubul din apropiere.Potrivit Poliţiei Locale, clădirea din care s-a desprins balconul este locuită, asociaţia de proprietari fiind amendată în trecut tocmai din cauza acestui balcon şi somată să repare terasa prăbuşită vineri.

Balconul a căzut peste o maşină. Nicio persoană nu a fost rănită.

"Pe la ora 5 am auzit o bufnitură foarte mare. Am ieşit la geam şi am văzut pe maşinp o bucată foarte mare, cam de jumătate de metru şi de 10 cm grosime, de ciment din acel balcon. Ar fi putut muri oameni aici. Cu jumătate de oră erau aici adunaţi cinci tineri", a spus proprietatul maşinii.

Locatarii spun că au făcut demersuri pentru consolidarea clădirii, atât la primăria generală, cât și la ministerul Culturii.

Nu este prima dată când are loc un astfel de incident în zonă. În urmă cu trei ani a mai avut loc un incident simular.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?