Încep exproprierile pe traseul Drumului Expres Craiova-Pitești. Cât durează

 
Drumul expres care leagă centrele industriei auto
Drumul expres care leagă centrele industriei auto

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a trimis notificări tuturor primăriilor din Olt pe raza cărora va trece șoseaua de mare viteză, informează Realitatea de Olt.Trebuie identificați proprietarii loturilor de teren, astfel încât să poată fi demarată procedura de expropriere.

Proiectantul și constructorul Drumului Expres Craiova-Pitești sunt chemați mâine la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, să stabilească graficul lucrărilor care vor fi derulate în acest an. „Așteptăm ca anul acesta să intre în faza de proiectare, iar după ce o vor finaliza și ne vor trimite proiectul la avizat așteptăm să intre în faza de execuție și să respecte graficul", a explicat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Reprezentanții instituției se angajează să facă la timp exproprierile, astfel încât până la finalul anului terenurile să fie eliberate, iar construcția șoselei să poată să înceapă fără impedimente. „În paralel se demarează exproprierile. Știm care este coridorul, am declanșat deja procedura de expropriere, am notificat primăriile", a mai precizat reprezentantul CNAIR.

Primarul orașului Piatra- Olt, Tudor Udrescu, a confirmat că a primit un document în acest sens și a demarat procedurile de identificare a proprietarilor. „Într-adevăr, am primit o adresă, iar în ceastă perioadă solicităm de la Oficiul de Cadastru date exacte referitoare la proprietarii terenurilor vizate de expropriere", a explicat edilul din Piatra-Olt.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
de fileu
14 Jan 14:56
Nu inteleg, de ce nu s-au facut aceste "Drumuri" pe marginea caii ferate ??!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?