Casa le ardea ca o torță, dar nu le-au permis pompierilor să stingă flăcările. Care a fost motivul

Un caz incredibil s-a petrecut în Vatra Dorneai, unde o locuință a fost cuprinsă de flăcări, dar câțiva cetățeni nu le-au permis pompierilor să intervină pentru stingerea incendiului. Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit joi, 26 octombrie, în jurul orei 21:20, cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, din municipiul Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajului, ardea o casă de locuit, iar nişte cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie, alimentată dintr-un heleşteu şi nu au permis accesul militarilor pe proprietate, scrie presa locală

Salvatorii au supravegheat, de la limita proprietăţii, pentru ca incendiul să nu se propage la vecinătăţi. La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia echipajelor de poliţie şi jandarmerie.

După ce locuinţa a ars în totalitate, proprietarul a solicitat intervenţia pompierilor pentru a stinge jarul rămas, pentru a nu fi purtat de vânt. După lichidarea ultimelor focare, pompierii au întocmit documentele de intervenţie.

Locuinţa şi bunurile din interior au ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp. Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor a fost jarul căzut din sistemul de încălzire al locuinţei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?