INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava. Un pompier A MURIT în misiune

INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava
INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava
INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava INCENDIU VIOLENT la o fabrică de încălţăminte din Jilava

Un incendiu violent s-a produs, luni dimineaţă, la o fabrică de încălţăminte din Jilava. La faţa locului au ajuns 13 autospeciale care acţionează, la această oră, pentru lichidarea focarului. În jurul orei 9:00, un pompier a căzut la pământ şi, din cauza fumului gros şi a flăcărilor, nu a mai putut să iasă din clădire. În ciuda eforturilor disperate ale colegilor săi, acesta a decedat, la scurt timp.UPDATE: În jurul orei 9:00, un pompier a căzut la pământ şi, din cauza fumului gros şi a flăcărilor, nu a mai putut să iasă din clădire. În ciuda eforturilor disperate ale colegilor săi, acesta a decedat, la scurt timp.

"Aflat într-unul dintre echipajele care acționau pentru lichidare, acesta a fost surprins de un perete care s-a prăbușit. Întrucât flăcările se manifestă cu violență, pompierii nu pot pătrunde în zona în care acesta se află, pentru a-l recupera de sub placa de beton. În prezent, la locul incendiului se află o echipă de criminaliști care, sub coordonarea procurorului militar, cercetează cauzele și împrejurările în care s-a petrecut tragicul incident", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Un incendiu violent a izbucnit, luni dimineaţă, în Jilava, în apropiere de Bucureşti, la o fabrică şi un depozit de încălţăminte, suprafaţa pe care s-au extins flăcările fiind de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, potrivit primelor estimări ale pompierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov, care intervin cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscări, o descarcerare şi două ambulanţe.

Potrivit locotenentului Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, nu sunt înregistrate victime, ambulanţele fiind trimise pentru situaţia în care vor apărea persoane care necesită asistenţă. Daniel Vasile mai spune că nu există clădiri învecinate la care să se extină flăcările.

Incendiul se manifestă atât în corpul de producere a încălţămintei, cât şi în corpul în care este depozitată marfa, suprafaţa totală fiind de peste 2000 de metri pătraţi, relatează news.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?