SCANDALOS! Aproape jumătate dintre candidații pentru Parlament au probleme de integritate

 

Aproape jumătate dintre candidaţii eligibili, adică cei care au şanse să intre în Parlament, au probleme de integritate! La acestă concluzie a ajuns un studiu efectuat de mişcarea civică "Iniţiativa România"! Este vorba despre aspiranţi la un fotoliu de parlamentar care au probleme penale, sunt incompatibili, sau care au iniţiat în mandatele anterioare legi împotriva statului de drept.

Mişcarea civică "Iniţiativa România" a făcut lista candidaţilor penali, incompatibili, sau care au iniţiat legi împotriva statului de drept.

Cel mai mare procent de candidaţi eligibili cu probleme de integritate este la ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu: 72%. PMP şi PSD se află pe locurile al doilea şi al treilea în privinţa candidaţilor cu probleme: cu 68, respectiv 52% din cei eligibili.

Alegătorii pot evalua candiaţii din judeţele lor pe site-ul www.alegeriparlamentare2016.ro.
ALDE - 72% din candidaţii eligibili
PMP - 68% din candidaţii eligibili
PSD - 52%
UDMR - 43%
PNL - 39%
USR - 10,6%
sursa: platforma civică "Iniţiativa România"Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?