Încă o pensionare - surpriză la vârful IPJ Olt după crimele de la Caracal

 

Comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, adjunct al IPJ din data de 29 iulie, a depus un raport prin care cere trecerea în rezervă cu drept de pensie.

Surse din cadrul IPJ Olt spun că Neţoiu a cerut să iasă la pensie, începând cu data de 16 septembrie, la nici două luni după ce a fost împuternicit să ocupe funcţia de adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, a fost numit în funcţia de adjunct al inspectoratului, pe 29 iulie

Neţoiu a intrat în echipa de conducere a IPJ Olt după ce ministrul de Interne a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, în contextual crimelor de la Caracal.

Detalii pe Realitatea de OltAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?