Încă o dispută în PSD. Replici acide între Negoiță și Pleșoianu: "Mergeți și strigați M... PSD!"

 

Schimb de replici între primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și colegul său de partid, deputatul PSD Liviu Pleșoianu. Cel din urmă a reacționat, sâmbătă, la un mesaj publicat vineri de edil, care spunea că ar ieși și el să protesteze în Piața Victoriei față de lipsa de transparență în cheltuirea banilor publici.”Mergeți, domnule Negoiță, în Piața Victoriei dacă așa simțiți, e în regulă. Și nu uitați să strigați și 'PSD – CIU.A ROȘIE!', chiar dacă e slogan nazist. Strigați împotriva 'ticăloșilor' și ziceți chiar așa – ia uite ce idee nemaipomenită: 'M..PSD!'. Merge, mai ales că-mi ziceți în epistolă că dvs. NU sunteți 'primar PSD'...”, a scris Pleșoianu.

”Când îmi transmiteți că, să nu uitați să îmi transmiteți în același timp și că cetățenii care NU protestează în Piața Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aștept cu maxim interes să vă aud vorbind și despre cei care au cu totul alte opinii față de cei care protestează în Piața Victoriei. Pentru că, deși poate vi se va părea surprinzător, și cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înșel, vă rog să mă corectați! – printre cei care NU protestează în Piața Victoriei sunt mult mai mulți dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piața Victoriei”, a continuat el.

Vineri, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a scris, tot pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă să protesteze în Piața Victoriei din cauza lipsei transparenței în cheltuirea banului public.

”Constat că declarația pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piața Victoriei și despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloși nu își fac treabă sau nu și-o fac așa cum ar trebui, a trezit și interesul unui prezidențiabil, mai precis al domnului Liviu Pleșoianu.

Stimate domnule Plesoianu, cetățenii care protestează în Piață Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriți să le fiți Președinte. În calitate de primul om al unui stat, așa cum vreți să ajungeți, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentați echidistant și corect pe toți cetățenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănați ură și nici să nu încurajați un comportament care să ducă la dezbinare”, afirma Negoiță.

Primarul a mai precizat că ar ieși să protesteze în Piața Victoriei din cauza lipsei de transparență în cheltuirea banului public și a lipsei unui cadru legislativ coerent.

”Da, și eu simt nevoia uneori să ies în Piață Victoriei și va voi enumera două dintre nemulțumirile mele, implicit motivele pentru care aș face asta: 1) lipsa transparenței în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public și în ceea ce ține de procesul decizional; 2) lipsa unui cadru legislativ coerent și clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid și corect. Nu am înțeles, din ceea ce ați afirmat, sintagma 'primar PSD'. Țin să va aduc la cunoștință că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetățenilor din Sectorul 3”, a scris Negoiță.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?