Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc

Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc
Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc
Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc Înainte de nuntă, mireasa s-a filmat înghiţind OTRAVĂ, apoi a trimis imaginile fostului. Motivul şoc

Nisha Devidas mai avea zece zile până la nuntă, când a decis să-şi pună capăt zilelor. Tânăra şi-a umplut o cană cu otravă, apoi s-a filmat în timp ce-şi turna lichidul pe gât. Gestul pe care l-a făcut înainte să-şi dea ultima răsuflare a şocat o lume întreagă! Atenţie, imaginile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!Nisha Devidas, o tânără care mai avea doar zece zile până la ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viaţa ei, a decis să-şi ia viaţa după ce a început să fie şantajată de unul din foştii săi iubiţi, Nikhil Borkar.

"Nunta surorii mele era programată pe 4 februarie, dar a murit cu 10 zile înainte de a merge la altar. Nikhil Borkar este responsabil de moartea ei, el este singurul vinovat. La începutul relaţiei, a păcălit-o pe sora mea spunându-i că se vor căsători. Apoi s-a folosit de ea în fel şi chip, după care a început s-o şantajeze", a povestit fratele tinerei, pentru presa locală.

Acesta a mai spus că sora sa şi-a luat viaţa pentru că se simţise folosită. "Era sătulă, era la pământ...", a mai spus acesta.

Trupul tinerei a fost descoperit de un vecin. Din nefericire, deşi a fost dusă imediat la spital, viaţa nu i-a mai putut fi salvată. În prezent nu se cunosc detalii cu privire la subiectul şantajului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?