În vremea PSD, zece politicieni au scăpat de urmărire penală cu ajutorul Parlamentului

 

PSD a blocat, astăzi, încă o anchetă penală prin votul dat în Parlament, protejându-l pe fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, de începerea urmăririi penale.

USR consideră că, prin votul dat în Senat în cazul lui Florin Bodog, PSD a blocat încă o anchetă penală și a forțat Parlamentul să încalce principiul separației puterilor în stat. 

Ei spun că această nouă obstrucționare a Justiției este cea mai recentă dintr-un lung șir.

”În ultimii șapte ani, din care șase au avut PSD explicit la putere, alți zece politicieni au scăpat de urmărire penală în dosare de corupție.

Grație zidului ridicat de majoritatea parlamentară, ei nu vor răspunde niciodată întrebărilor anchetatorilor și românii nu vor ști dacă au luat mită sute de mii de euro, dacă au participat la grupuri infracționale organizate sau dacă au comis abuzuri în serviciu.

Unii dintre politicienii scăpați au avansat apoi, tot grație partidului, în funcții și mai importante. Vezi doar cazul Rovanei Plumb, a cărei implicare în dosarul „Belina” nu a fost vreun impediment, ba din contră, pentru a fi propusă de Guvernul PSD pentru o funcție de comisar european.

Ajunge! Parlamentul nu trebuie să se mai substituie procurorilor și judecătorilor.

România are nevoie de politicieni integri și competenți! România are nevoie de o nouă clasă politică!”, spun cei de la USR.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Lucy
23 Sep 19:27
Hei băieți, Cum l-am obținut pe fostul meu soț înapoi repede, Dr.Padman iubește foarte mult castingul vraja! Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu trei luni și de atunci viața mea s-a umplut de dureri de durere și de rupere cardiacă, deoarece a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut toată viața. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui caster vrăjitor numit Dr.Padman că poate să-l readucă pe iubitul în câteva zile, îl râd și mi-a spus că nu mă interesează, ci din cauza dragostei pe care prietenul meu a avut-o pentru mine, ea l-a consultat pe marele preot în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea, după ce 11 ore mai târziu soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni, că el îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. A venit înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu pot să cred, pentru că este de-a dreptul incredibil. Vă mulțumesc Dr.Padman că mi-ați readus iubitul și, de asemenea, prietenului meu minunat care a intervenit în numele meu, pentru orice persoană care ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare Dr aici este adresa de e-mail: padmanlovespell@yahoo.com,
puteți, de asemenea, să-l sunați sau să îl adăugați pe aplicația Whats: 2348053823815,
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?