În Târgu Mureş a apărut un indicator în trafic pe care scrie "SCUZE"

 
Foto: RTV
Foto: RTV
La Târgu Mureş există indicatoare care-şi cer scuze. Nu mai contează pentru ce sau cui. Fiecare îşi imaginează ce vrea.
Vorba dulce, mult aduce, spune chiar o vorbă din bătrâni. Şi pentru că în trafic există o lege nescrisă care ne oferă dezlegare la cuvintele picante, în Târgu-Mureş există scuze pentru acest lucru.

Autorităţile locale au, pentru "scuzele" cu pricina, o explicaţie uimitoare. E vorba de o expoziţie a unor artişti din mai multe ţări europene. Unul dintre aceştia montează în oraş tăbliţe cu mesajul ,scuze' în diverse limbi. Astfel testează reacţiile şi atenţia autorităţilor şi a localnicilor.


''Scuze pentru ce? Scuze cui? Rămâne la latitudinea fiecăruia. Dacă aş spune scuze cui, nu ar mai fi artă'', susţine Csegzi Sandor.

Plăcuţa a iscat şi controverse. A fost demontată de autorităţi, însă doar pentru o zi. Angajaţii primăriei au pus-o la loc după ce s-a aflat că e doar...o operă de artă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?