În seara aceasta, site-ul ANAF va fi indisponibil

 
ANAF trece la comunicarea exclusiv online cu contribuabilii. De când se va întâmpla acest lucru 
ANAF trece la comunicarea exclusiv online cu contribuabilii. De când se va întâmpla acest lucru 

Pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi imposibil de accesat în această seară, timp de câteva ore, reiese dintr-un anunţ publicat pe acesta. Pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) va fi imposibil de accesat în această seară, timp de câteva ore, reiese dintr-un anunţ publicat pe acesta. 

„Sâmbătă, 13 octombrie 2018, în intervalul orar 21:00-24:00, portalul ANAF va fi indisponibil, din cauza unor operaţiuni de mentenanţă. Ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente create şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se scrie într-un anunţ publicat pe site-ul Fiscului.

În anunţul ANAF nu se precizează cât timp vor fi indisponibile toate serviciile puse la dispoziţie de instituţie. Este de luat în calcul imposibilitatea accesării acestora, în cele trei ore menţionate, în condiţiile în care, de exemplu, accesul la la aplicaţia Spaţiul Privat Virtual se face prin intermediul unui subdomeniu aferent portalului Fiscului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?