În Capitală, multe drumuri s-au transformat în mlaştini

 
Foto: blogspot.com
Foto: blogspot.com
Elveţia, ţara cantoanelor, Olanda, ţara laleleor şi a morilor de vânt. Fiecare stat european are câte un simbol, patria noastră este şi ea renumită, dar cu siguranţă nu pentru drumuri! Cel mult României i s-a dus vestea pentru noroiul în care se scufundă. Iar noroiul începe chiar din Capitală!

Drumurile noastre poate se vor întâlni vreodată, spune un cântec românesc, sau, mai bine, drumurile noastre poate...vor deveni europene.

Într-un cartier rezidenţial bucureştean, drumurile sunt adevărate mlaştini, în ciuda faptului că autorităţile au bani alocaţi pentru reparaţii de cel puţin trei ani de zile.

În această situaţie sunt aproape o sută de străzi din Bucureşti. Oamenii merg pe drumurile de pământ deşi există bani de asfaltare de la Banca Europeană de Reconstrucţii.

Autorităţile îşi pasează vina de la una la alta.

Primăriile de sector acuză Primăria Capitalei şi invers. Cert este că după mai multe amânări, municipalitatea a decis ca lucrările să înceapă din această primăvară.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?