Imagini suprarealiste în SUA. Binecuvîntări în biserică pentru mirese și armele lor de asalt AR-15

Sute de cupluri din SUA, înarmate cu puști de asalt AR-15, dar și cu pistoale, au primit binecuvântări într-o biserică din Pennsylvania, SUA, miercuri. Gestul a avut printre altele scopul de a promova dreptul americanilor de a se înarma, în contextul dezbaterii provocate de masacrul din Florida.Biserica Uniunii din statul Pennsylvania a fost neîncăpătoare, miercuri. Sute de cupluri de diverse vârste au venit să primească o binecuvântare de la pastorul Hyung Jin "Sean" Moon, scrie AP.

Nimeni nu a venit cu mâna goală. De fapt, credincioșii erau înarmați cu arme de asalt AR-15, care simbolizează, potrivit bisericii, ”toiagul de fier” al Domnului, menționat în Apocalipsă.

Îmbrăcați în alb, femeile și bărbații au purtat nu numai arme, dar și coroane confecționate din gloanțe.

Sărbătoarea armelor vine la puțin timp după masacrul petrecut într-o școală din Florida, comis de un fost elev înarmat exact cu o armă de asalt AR-15.

Pastorul Hyung Jin "Sean" Moon a subliniat de altfel că înarmarea profesorilor ar fi împiedicat tragedia.

Un oficial al bisericii a verificat fiecare armă pentru a se asigura că este neîncărcată. Chiar și așa, membri ai comunității locale s-au declarat îngrijorați de prezența sutelor de credincioși înarmați.

La ușa bisericii au venit protestatari și polițiști, iar un școală aflată în vecinătate și-a suspendat cursurile.

Evenimentul are loc pe fondul unei aprige dezbateri pe tema posesiei armelor de foc în SUA. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?