Imagini şocante: cum sunt pedepsiţi militarii din Ucraina prinşi beţi

 

Un material video care arată felul în care sunt pedepsiţi militarii din armata ucraineană prinşi băuţi a apărut pe internet şi face furori.

Bărbaţii sunt ţinuţi în cuşti de metal care nu le permit să stea în picioare şi, conform detaliilor, filmarea este din regiunea Donbass, în estul Ucrainei.

Militarii sunt ţinuţi în cuşti până când îşi revin din beţie şi, după aceea, sunt forţaţi să primească "lecţii" înainte de a-şi primi înapoi armele. Se pare că aceştia sunt întrebaţi de disciplina arătată şi sunt ameninţaţi cu excluderea din armată, scrie Daily Mail.


Filmuleţul a fost înregistrat din interiorul unei maşini şi un alt bărbat poate fi auzit spunând "asta e extrem de jenant".

Reporterul de război Andrei Tsaplienki a explicat motivul pedepsei suferite de militarii din Ucraina: "în unele unităţi, alcoolismul a devenit o practică foarte întâlnită, aşa că e nevoie de măsuri radicale. În unele cazuri, armata e pregătită să le anunţe şi soţiile. E o ruşine pe care mulţi vor să o evite".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?