Imagini revoltătoare! Instrumentar ruginit de service auto în Spitalul Județean din Slobozia

 
Imagini revoltătoare
Imagini revoltătoare
Imagini revoltătoare Imagini revoltătoare! Imagini revoltătoare!

La Spitalul Județean de Urgență din Slobozia intervențiile chirurgicale efectuate de medicii ortopezi se realizează cu scule potrivite pentru instalatori sau mecanici. O atestă imaginile puse la dispoziția noastră de un cadru medical, oripilat de modul în care sunt tratați pacienții în acest spital.Chei fixe ruginite pe post de instrumentar medical

În imaginile surprinse de sursa noastre, un medic încearcă să scoată un colier ortopedic unui pacient în vârstă de 70 de ani. Intervenția are loc în blocul operator al spitalului din Slobozia și a fost realizată cu circa 2 săptămâni în urmă.

Dincolo de maniera în care lucrează medicul, ce pare a executa operațiuni tipice pentru un service auto, ceea ce scandalizează este instrumentarul utilizat. Sursa noastră a fotografiat uneltele medicului înainte de efectuarea intervenției. Sunt scule utilizate de instalatori și mecanici, ruginite deja și puse în pungi de plastic după sterilizare. VEZI GALERIA FOTO

Sursa noastră a surprins un lighean din material plastic amplasat strategic în mijlocul sălii de operație, dar și linoul sanitar putrezit de pe podeaua blocului operator.

În astfel de condiții se lucrează la acest spital, care beneficiază an de an de alocări importante pentru investiții de la Consiliul Județean Ialomița. Numai anul trecut spitalul a făcut achiziții de peste 1 milion de euro, conform listei aprobate de consilierii județeni. Managerul spitalului, Mariana Iancu, refuză să pună pe site-ul instituției contractele de achiziții, deși legea o obligă.

Sursa: realitateadeialomita.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ion
23 Mar 20:16
Bine ca n-ati pozat intrumentarul ala nou, ce nunse maingaseste nicaieri in tara. Cine vrea sa vada partile urate, pai numai pe alea le vede. Cocalarilor
Răspunde
0 0
slava tie romanie ...
22 Mar 18:08
la salarii si la furat nu lipseste nimeni ... oare de cite ori s-au plins doctorii de lipsa ustensilelor si a pregatirii periodice !!!? directorashii de spitale pusi politic ar vrea sa fie operati de astfel de medici chinuiti si cu astfel de scule !??? spitalele private oare nu sint "investitiile" doctorilor sarmani de la stat !!!? poate asa se explica multe ca si refuzul alesilor de a calca prin spitalele de stat !!!
Răspunde
0 0
bican
22 Mar 17:05
LA FEL CA IN SPITALELE PARTICULARE
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?