Imagini incredibile din judeţul lui L. Dragnea. E70 închis, apa este până la portieră (VIDEO)

Topirea accelereată a zăpezii ridică probleme mari în judeţul Teleorman. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate în zona Drăgănești Vlaşca, pe DN6/E70, unde apa ajunge la jumătatea roţilor. Potrivit centului Infotrafic, între localităţile Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) şi Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman) a fost extinsă restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa maximă total admisă mai mică de 7,5 tone, precum şi pentru toate autovehiculele care transportă persoane. Măsura a fost impusă ca urmare a acumulării de apă pe partea carosabilă, pe raza localităţii Drăgăneşti-Vlaşca, la intersecţia cu DJ503, în judeţul Teleorman.

Circulaţia autoturismelor a fost deviată pe DN61 Ghimpaţi – Milcovăţu – DJ612 Mereni – Videle – DJ503 Videle – Târnava – DC18 Comoara – ieşirea din Drăgăneşti Vlaşca pe DN6, spre Alexandria.

 sursă video/foto: Repliktv.ro

Totodată, topirea bruscă a zăpezii a provocat daune în comuna Drăgănești Vlașca și satele Comoara și Văceni. Zeci de locuințe au fost inundate iar autoritățile fac cu greu față situației. Un baraj aflat la marginea comunei s-a spart.

Conform ISU Teleorman, în zona localității Drăgănești Vlasca au acționat 50 de pompieri militari cu mijloace specice de intervenție, alături de aceștia fiind prezenți și membrii CLSU Drăgănești Vlașca, cu peste 20 de cetățeni.

În timpul nopții, din cauza topirii zăpezii, circulația feroviară a fost oprită pe secţia de cale ferată 903, Videle – Giurgiu, între staţiile Târnavele şi Vlaşca. Pe o porțiune de aproximativ 500 de metri, apa a ajuns să inunde calea ferată, făcând imposibilă deplasarea garniturilor de tren.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?