Imagini incredibile cu ”păcănelele” instalate la Parlament îi bulversează pe străini, pe Internet

Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar
Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar
Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar Păcănele la Palatul Parlamentului, doar temporar

O imagine cu mai multe aparate de tip ”slot-machine”, păcănele - în limbaj colocvial, instalate în Palatul Parlamentului, a bulversat Internetul ieri și azi și i-a lăsat fără cuvinte în special pe străini. Ce caută de fapt păcănelele la Parlament?”Jocuri Slot Machine au fost instalate în Palatul Parlamentului din România” anunță o postare pe site-ul Reddit, vizitat zilnic de milioane de utilizatori din întreaga lume. Imaginea postată pare ireală, cu păcănelele aliniate într-o sală uriașă, printre coloanele de marmură, dar este 100% reală. Ce caută păcănelele la Parlament?

Există o explicație destul de simplă. Păcănelele au ajuns în Palatul Parlamentului cu ocazia organizarii in acest spațiu a „CRG8 – Conferința Română de Gambling”.

Imaginea este deja una populară pe Reddit, în special în secțiunea Europa, și a generat reacții amuzante din partea internauților străini sau români.

”E vreo campanie cetățenească sau politicienilor și-au instalat cu adevărat aparatele pentru ei? Ce urmează? jacuzzi, blackjack și prostituate?”, întreabă un comentator. ”Trebuie să fie o glumă”, spune un altul.

”Ăsta e modul prin care Dragnea își alege viitorul premier”, explică alt comentator, un bulgar.

Un alt comentator explică contextul apariție aparatelor în clădire, dar deja e prea târziu.

”Clădirea e așa de supradimensionată încât nu m-ar mira dacă o civilizație dispărută ar trăi în continuare pe undeva pe-acolo”, concluzionează un alt comentator.

Imaginea cu păcănelele la Parlament circulase în prealabil pe Reddit România, unde un comentator observase că mai lipsește o cârciumă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?