Imagine SFÂŞIETOARE: dezastrul produs de incendiile extinse de vegetaţie din America de Nord

 

O fotografie surprinsă de un localnic din provincia canadiană Alberta arată magnitudinea incendiilor de vegetaţie din America de Nord şi cât de mult afectează acestea natura şi animalele. În imagine, care a ajuns rapid virală, poate fi văzut un raton care se ţine, disperat, de un semn rutier, având pe fundal focul şi fumul unui uriaş incendiu de vegetaţie din Cypress County, provincia Alberta.

Imaginea a fost surprinsă de Tanner Betcker, un bărbat a cărui familie deţine o fermă din zonă şi care verifica dacă o proprietate a lor a fost afectată de incendiile de vegetaţie, scrie Global News.

La doar câteva secunde după ce l-a fotografiat, semnul de circulaţie s-a prăbuşit la pământ, cu tot cu raton, care şi-a căutat adăpost într-un canal de irigaţie. Zona în care se afla fusese deja pârjolită de incendiile de vegetaţie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?