Iliescu atacă Guvernul pentru limitarea cumulului pensie-salariu

 
FOTO: NewsIn
FOTO: NewsIn
Ion Iliescu este îngrijorat de soarta PSD. Într-un material postat pe blogul său, el trasează partidului patru linii directoare care ar trebui urmate pentru a putea fi păstrată identitatea PSD.

Liderul de onoare al PSD consideră că intrarea social-democraţilor la guvernare a creat confuzie şi a pus în pericol identitatea, platforma politică şi legătura cu electoratul.

În consecinţă, Iliescu recomandă PSD să se concentreze pe patru mari direcţii: guvernarea, activitatea parlamentară, administraţia locală şi activitatea de partid. La acest din urmă capitol, Iliescu vorbeşte despre dezvoltarea spiritului militant al membrilor PSD şi rolul forurilor de conducere în supravegherea critică a modului în care îşi fac treaba reprezentanţii PSD în administraţia centrală şi locală.

Nu în ultimul rând, preşedintele de onoare al social democraţilor critică dur măsura Guvernului de a interzice cumulul salariu-pensie. El susţine că a fost o măsură pripită şi că unii pensionari, cum sunt cei din cercetare şi învăţământ, pot fi foarte utili în continuare societăţii. "Graba strică treaba şi ar fi bine să se evite asemenea practici", conchide Ion Iliescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?