Ilie Dumitrescu, traumatizat după ce s-a lăsat pe mâna stomatologului Loţi Boloni

 

Loţi Boloni, care acum antrenează în Belgia, la Antwerp, este şi stomatolog cu acte în regulă. Tehnicianul de 64 de ani l-a avut pacient, cu mulţi ani în urmă, şi pe Ilie Dumitrescu."Pe Loți Boloni îl prefer antrenor, pe bune. Am fost traumatizat! Eram puşti, aveam 17-18 ani şi m-a luat Iordănescu în cantonament la echipa mare. Boloni avea un cabinet la stadion. Și Lăcătuș i-a fost pacient. Făcea experiențe cu oamenii vii, care respiram pe acolo. La un moment dat, am avut şi eu o problemă şi m-am dus la el. Am intrat, m-a pus pe scaun, aveam respectul ăla ca jucător, avea o figură care transmitea mult respect. Mi-a spus că trebuie să scoată măseaua. Cred că era expirată anestezia... La mine nu a funcționat. Am plâns trei zile. Vai de capul meu!", a povestit Ilie Dumitrescu la Digisport.

"Spune că a lucrat vreo 6 ani, dar eu nu am văzut niciun pacient pe la cabinetul de la stadion. Poate pe la Tg. Mureș, nu știu (n.r. râde). Nu avea o mână foarte uşoară. Avea o gleznă fină, lovea bine mingea și era disciplinat. Nu mai vreau să-l văd în halatul ăla. E prea cruntă experienţa, m-a traumatizat. Abia așteptam să spun asta. El a făcut școala, a terminat și putea să profeseze. Problema e că nu cred că a avut prea mulți pacienți. Cred că era la început, probabil. Ce experiență să fi avut? Cred că în momentul în care a semnat la Steaua, a pus condiția să aibă cabinet", a mai zis Dumitrescu pentru sursa amintită.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?