Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul dezgustător: "O făcea chiar dacă eram gravidă!"

 
Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul dezgustător: "O făcea chiar dacă eram gravidă!"
Îl credea cel mai bun bărbat, dar i-a aflat secretul dezgustător: "O făcea chiar dacă eram gravidă!"

Nici prin gând nu-i trecea că bărbatul pe care-l iubea cu toată fiinţa sa ascundea un secret atât de dezgustător... Până în acea zi blestemată, Emma credea că logodnicul ei este cel mai bun om din lume...Emma Howells n-a bănuit nicio secundă că tocmai în casoleta cu care-şi trimitea logodnicul în fiecare zi la serviciu se ascundea un secret atât de odios... Bărbatul obişnuia să-şi ascundă acolo un telefon mobil cu care aranja cele mai "păcătoase" întâlniri... Dar nu cu cea care urma să-i devină soţie!

Grozăvia a fost descoperită întâmplător. În loc să găsească sandvişuri sau mâncarea pe care tot ea i-o pregătea acasă, Emma a descoperit un telefon mobil prin care Mike îşi aranja întâlnirile amoroase. Şi făcea asta de 5 ani... A fost devastată, dar imediat a luat decizia să-l părăsească pe Mike.


Cei doi se cunoscuseră pe un site de întâlniri şi, timp de doi ani, au avut o relaţie la distanţă. Ulterior, bărbatul s-a mutat cu Emma, în Pontyclun.

"Totul era minunat. După 18 luni, am rămas însărcinată... Am mers la cumpărături împreună, am amenajat camera bebeluşului. Noah era pur şi simplu perfect! Iar Mike era tot timpul cu mine. Credeam că aşa o să fie viaţa mea de atunci înainte... Într-o zi, m-a cerut de soţie. Nu stăteam prea bine cu banii, aşa că am tot amânat nunta. Nu m-a deranjat atâta timp cât Noah şi Mike erau fericiţi. Mike avea serviciul în apropierea casei. Uneori, pleca mai devreme la serviciu, alteori stătea peste program. Mă gândeam că este doar conştiincios cu munca lui", îşi aminteşte Emma.

Într-o zi, însă, Emma spăla vasele. În acest timp, Mike îi făcea baie copilului. La un moment dat, acesta a venit în bucătărie. Era schimbat la faţă. A întrebat-o ce face şi s-a uitat lung la punga cu pachetul de mâncare. Emma i-a spus că nu face nimic şi l-a rugat să se întoarcă la copil, să-l ajute cu baia. Şi-a dat imediat seama că-i ascunde ceva. După ce a ieşit din bucătărie, Emma a luat casoleta din pungă şi a deschis-o. Înăuntru era telefonul blestemat...

Devastată, femeia şi-a sunat sora şi a chemat-o la ei. În timp ce Emma l-a ţinut pe Mike ocupat sus, cerându-i s-o ajute cu copilul, sora ei s-a uitat în telefon. Găsise zeci de mesaje...

Când cei doi au venit în bucătărie, aceasta şi-a privit sora, apoi pe Mike şi a spus: "Se vede cu femei pentru sex!" În secunda următoare, Mike a ţâşnit din casă, fără să scoată o vorbă.

"Eram devastată, dar a trebuit s-o fac... Am luat telefonul şi am sunat-o. I-am spus că sunt partenera lui Mike. Femeia mi-a mărturisit că se întâlneau chiar la mine în casă... Chiar şi când eram însărcinată... I-am închis telefonul şi am început să plâng", povesteşte Emma.

"După o oră, Mike s-a întors. Mi-a povestit că o întâlnise în autobuz. S-au plăcut, au început să vorbească şi, de acolo, lucrurile au luat o întorsătură nefericită. Mi-a spus că-i pare rău. Apoi mi-a spus că o vedea de mai bine de 5 ani. Şi că nu era singura amantă... Erau şi altele", continuă aceasta.

"În acel moment, am simţit cum sângele începe să-mi fiarbă. Toată viaţa mea fusese distrusă înt-o secundă. I-am spus să plece", spune Emma.

Dar Mark a implorat-o să-l ierte. "Noah îl adora. Părinţii mei erau împreună de 40 de ani. Au avut şi ei probleme, dar le-au depăşit. Îmi doream ca şi fiul meu să aibă parte de aşa ceva, de o familie... Aşa că l-am iertat", adaugă aceasta.

A urmat o perioadă în care bărbatul a fost foarte grijuliu. Stătea tot timpul acasă. Apoi, în preajma Crăciunului, s-a întâmplat! Emma s-a dus cu Noah să-l ia pe acesta din staţia de autobuz. Când i-a văzut, Mike a aruncat ceva şi a rupt-o la fugă. Emma a ţipat să se oprească până când a făcut-o. L-a chemat apoi să aibă grijă de copil, timp în care s-a dus să ia obiectul aruncat. Era cutia de sandvişuri... Când a deschis capacul... Printre resturile de mâncare era un telefon mobil.

"M-am uitat în mesaje. Se întâlnea cu o femeie. Era aceeaşi...", a spus Emma.

Devastată, şi-a luat copilul şi a plecat acasă. Mike i-a urmat. A aşteptat în bucătărie, apoi i-a cerut din nou să-l ierte, să-i mai dea o şansă. Dar n-a mai primit-o. Nu şi de data aceasta... La scurt timp, bărbatul a fost dat afară din casă.

"Mi-am pierdut 10 ani din viaţă, dar Noah este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat", a încheiat Emma.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Camila Rodela
08 Jul 05:45
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
0 0
Allison Howarts
04 Jul 12:30
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?