Ikea e gata să ridice primul magazin din afara Bucureștiului. Care este orașul ales

Ikea va deschide al treilea magazin din România în Timișoara. Certificatul de urbanism pentru spațiul comercial a fost eliberat, iar construcția magazinului intră în linie dreaptă. Ikea vrea să deschidă al treilea magazin din România la ieşire din Timişoara, pe un teren care a fost deja cumpărat, reprezentanţii retailerului de mobilă şi decoraţiuni informând Primăria comunei Dumbrăviţa că vor să realizeze şi un sens giratoriu în zonă, potrivit Mediafax.

Primul magazin Ikea din afara Bucureştiului va fi realizat la ieşire din Timişoara, în comuna Dumbrăviţa, iar lucrările ar putea fi finalizate în cel mult trei ani.

Primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, a declarat, luni, că recent, instituţia pe care o conduce a eliberat un certificat de urbanism pentru spaţiul comercial.

Primarul comunei Dumbrăviţa a declarat că nu ştie când vor începe lucrările, dar crede că magazinul va fi finalizat în cel mult trei ani.

“Este prematur să spun când vor începe lucrările, dar bănuiesc eu că în maxim doi, trei ani de zile se va finaliza lucrarea. Din câte ştiu eu, terenul pe care se va realiza magazinul are aproximativ şapte hectare, dar nu ştiu ce suprafaţă au achiziţionat ei de la fostul proprietar, firma lui Ion Ţiriac”, a conchis Victor Malac.

În prezent, Ikea are deschis un singur magazin în România, în Bucureşti, în zona comercială Băneasa, iar în toamna anului trecut, a fost pusă piatra de temelie pentru cel de-al doilea, care va fi construit tot în capitală, pe B-dul Theodor Pallady. Deschiderea magazinului IKEA Pallady este planificată pentru sfârşitul verii 2018.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?