Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești

 

Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești. O ploieşteancă a surprins imagini cu un iepuraş mort în vitrina petshopului din AFI Ploieşti. Incidentul a avut loc în această dimineaţă, iar imaginile sunt șocante.Femeia este revoltată că deşi a trimis mai multe mailuri, către conducerea pet-shopului, conducerea mall-ui, DSP,SDV,  pentru a sesiza problema nu a primit niciun răspuns.

Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești

 “Aştept o luare de atitudine a iubitorilor de animale. Poate că unora nu le pasă de aceste animălute, dar copiii stau zilnic, lipiţi de vitrina pet-shopului respectiv pentru a privi animalele. Poate că iepuraşul a murit din cauza unui microb care se poate transmite şi celorlalte animale, iar odată cumpărate şi duse acasă, pot fi infectaţi şi copiii.  Cineva mi-a spus că…se mai întâmplă…Da! Se întâmplă să moară animale, dar nu în vitrine în faţa cărora stau zilnic copii…sau în vitrine aflate în vecinătatea unor hypermarketuri care vând inclusiv alimente”, a spus revoltată ploieșteanca.

Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești

Imaginile sunt şocante şi poate că a venit vremea ca autorităţile să reglementeze şi modalităţile în care sunt vândute aceste animale. Avem legi care condamnă cruzimea împotriva animalelor, am interzis animalele în circuri, dar nimeni nu protejează animăluţele expuse în vitrinele pet-shopurilor.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?