Ieșire scandaloasă a lui Dragnea despre amnistie. "Trebuie toată lumea la puşcărie? Nu se poate ..."

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, întrebat de ordonanţa pe amnistie şi graţiere, că nu se poate continua pe nedreptăţi şi că au fost completuri de judecată constituite nelegal, care au dus la abuzuri.

"Pentru o parte din presă care spune că se dă diseară, se dă mâine, pentru doamna Filote, pentru dl Iohannis, pentru cei care spun minciuni aici şi în străinătate. Sunt atât de multe abuzuri în România, oameni trimişi la puşcărie prin sentinţe date nelegal, oameni care stau nevinovaţi în puşcărie, în aşa fel încât e legitimă solicitarea să se găsească o soluţie. Că este OUG amnistie graţiere eu nu am nicio rezervă să vorbesc despre ea", a spus Liviu Dragnea.

"Dar la un moment dat trebuie să se facă un moment zero. Nu se poate continua cu aceste nedreptăţi. Ceva trebuie făcut. Nu se vorbeşte despre asta. E deja nesemnificativ că în România. Curtea supremă de justiţie, au fost completuri de judecată constituite nelegal, protocoale între servicii secrete şi justiţie nelegale, servicii care au făcut urmărire penală ca pe vremea lui Ceaşescu, a vechii securităţi. Sau trebuie toată lumea la puşcărie?", a mai spus Dragnea.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jiji
21 Dec 21:48
Nu ilustre ciocoi, la puscarie trebuie sa intre HOTI, CORUPTI, MINCINOSI, TRADATORI,..., adica infractorii ! Nu doar femei cu copii in brate, premieri cu fulare burbery si miliardari de carton ! Nu doar cei care protesteaza impotriva voastra, nu doar cei fara bani, nu doar cei fara pile si relatii, nu doar fotbalistii si prostituatele de oe centura, ... asa e corect, asta asteapta poporul !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?