"Idioţii secolului" - cum s-a fotografiat un grup de prieteni. Cazul lor face vâlvă în lume

 

Un grup de prieteni s-a fotografiat înotând într-o cuşcă metalică folosită ca momeală pentru crocodili, la doar doi paşi de locul în care un crocodil de 4,3 m a ucis o femeie. Bărbaţii candidează la "premiul pentru idioţii secolului", comentează un primar din Australia. 

Fotografiile cu bărbaţii înotând şi chiar urcând în cuşca în care se pune carne pentru a atrage crocodilii fac vâlvă pe internet, spre uimirea localnicilor din Douglas Shire, Australia, unde o femeie a fost ucisă de un crocodil gigant săptămânile trecute.

Primarul Julia Leu a comentat la un post de radio fotografiile, spunând:
"Am fost şocată, e incredibil de prostesc şi de periculos. Mă întreb dacă aceşti oameni candidează la premiul pentru idioţii anului sau cei ai secolului".

Ministrului Mediului din Queensland şi-a exprimat şi el părerea, pe Twitter: "Serios? Carnea pe care o punem în cuşti e momeală. Pentru crocodili. Nu înotaţi în ele. E prostesc şi ilegal", scrie The Guardian.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?