Îi spun "copilul diavolului". Cum arată micuțul ce a îngrozit o țară întreagă. Medicii sunt blocați

 

Mohammad Kaleem, în vârstă de 8 ani, suferă de o formă rară de gigantism. Mai exact, mâinile şi degetele copilului din India au crescut incredibil de mult, el având nevoie de o operaţie pentru micşorarea lor.

Mâinile băiatului ajunseseră la greutatea de 12 kilograme, împiedicându-l să aibă o viaţă normal. Copilul era considerat de cei din satul în care locuieşte cu părinţii ca fiind ceva malefic, mulţi numindu-l "copilul diavolului", scrie BZI.ro.

Pe măsură ce a crescut, copilului i-a fost tot mai greu să ducă o viaţă normală. El nu mai putea să se îmbrace, să mănânce sau să se spele singur. După ce povestea lui Kaleem a fost prezentată la televizor şi în presă, băiatul a primit ajutorul medical de care avea nevoie. Medicii au decis să îl opereze doar la o mâna pentru a vedea cum se recuperează. Intervenţia chirurgicală a durat 8 ore, iar perioada de recuperare a fost dificilă, Kaleem având nevoie şi de consiliere psihologică. Acum, doctorii se gândesc să îl opereze şi la mâna stânga, însă aşteaptă că băiatul să fie pregătit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?