Își scriu biletele de adio și sunt băgați de vii în sicrie. Fac asta de bună voie

 

O terapie experimentală, stranie şi morbidă, se bucură de un extraordinar succes în rândul tinerilor, dar şi adulţilor cu tendinţe suicidale care au ocazia să participe la propria moarte, înmormântare şi tot ce presupune dramatica trecere în lumea de dincolo.

Coreea de Sud deţine un trist record în ce priveşte numărul sinuciderilor: a doua ţară din lume. 40 de oameni îşi curmă zilnic viaţa, zdrobiţi sufleteşte de o societate hipercompetitivă, unde presiunea este covârşitoare.

Iniţiatorii bizarei terapii spun că vor să-i treacă pe deprimaţi prin traumatizanta exprienţă a morţii pentru a putea să iubească viaţa din nou. Aceştia sunt obligaţi să-şi scrie testamentul, să redacteze o scrisoare de adio pentru cei dragi şi să stea întinşi într-un coşciug în timp ce are loc o falsă slujbă de înmormântare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?