Și-au lăsat casa pe mâna unui cerșetor român. Cum și-au găsit locuința când au revenit din vacanță?

Un cuplu de norvegieni şi-a pus încrederea într-un cerşetor român şi l-au lăsat să aibă grijă de casa lor timp de o lună, cât au fost plecaţi în Venezuela.Knut şi Alexa Belandria au fost impresionaţi de povestea lui Ioan Bandac, un român de 51 de ani care cerşeşte în oraşul Tromso pentru a plăti educaţia celor doi fii ai săi din România.

Deşi apropiaţii lor au încercat să le explice în ce pericol se pun încredinţându-i străinului care nici nu le vorbeşte limba locuinţa şi toate bunurile din ea, aceştia au vrut să facă un gest frumos de sărbători şi l-au lăsat pe Bandac să stea în casa lor în luna decembrie. Problema comunicării a fost rezolvată printr-o aplicaţie de traducere de pe un telefon mobil.

Knut şi Alexa Belandria obişnuiesc să călătorească mult şi au spus că, de multe ori, în timpul deplasărilor, au fost găzduiţi de străini. Alexa a declarat că "acest om nu are nimic, dar totuşi dăruieşte atât de mult!". La rândul său, Knut a spus că este o lecţie de viaţă.

Tinerii l-au învăţat pe român cum să folosească maşina de spălat şi televizorul, i-au lăsat cheile de la casă, apoi au plecat. "Visez cu ochii deschişi! Numai ale mele, gratis toate! Extraordinar!", a declarat Ioan Bandac, potrivit publicaţiei nrk.no.

Cadouri de la un cerşetor: covoraş pentru baie, decoraţiuni de Crăciun şi ghivece de flori

La întoarcere, tinerii au descoperit că românul le făcuse curăţenie în locuinţă, iar din banii obţinuţi cerşind le cumpărase câteva mici dovezi de apreciere: un covoraş pentru baie, decoraţiuni de Crăciun şi câteva ghivece de flori.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?