Și-a ucis nepotul de frică să nu moștenească „BLESTEMUL FAMILIEI”

O femeie de 81 de ani a făcut şi-a îngropat strănepotul pe care nepoata ei îl născuse de numai câteva minute. În familia femeii, o boală psihică s-a perpetuat şi nu este exclus ca bătrâna să se fi temut ca micuţul nou născut să îşi moştenească mama şi bunica. Atât mama băieţelului, cât şi bunica şi străbunica acestuia suferă de schizofrenie, fără să urmeze un tratament pentru aceasta, scrie bzb.ro.

Femeia de 26 de ani a născut în după amiaza zilei de duminica, 21 ianuarie, iar bunica l-a luat pe micuţ, fără ca mama acestuia să ştie, a făcut o groapă superficială în grădina, l-a băgat în groapa nu foarte adâncă şi l-a acoperit cu pământ.

Bătrâna i-a spus mamei micuţului ce a făcut, iar tânăra s-a supărat foarte tare şi a început să-şi certe bunica. Mama bebeluşului s-a dus să-l caute pe acesta şi să-l salveze, însă era prea târziu. A doua zi, ambele femei au încercat sa găsească trupul neînsufleţit al băieţelului şi să-l îngroape cum se cuvine, însă cadavrul nu a mai fost de găsit. Cum pământul era scurmat, procurorii şi poliţiştii bănuiesc că trupul bebeluşului a fost devorat de animalele sălbatice din zonă, mai ales că locuinţa femeilor se află chiar la marginea pădurii.

Poliţiştii au intervenit cu un câine de urmă, care a descoperit câteva urme de sânge între locuinţa femeilor şi pădurea de lângă casă, însă cadavrul băieţelului nu a fost de găsit. 

„Practic, cazul a ajuns în atenţia noastră după ce bătrâna a mers la medicul de familie şi i-a spus că nepoata sa a născut. Când medicul a întrebat-o unde e copilul, a răspuns că l-a îngropat (...) Noi am ajuns imediat la faţa locului, dar cadavrul copilului nu a mai fost găsit, cel mai probabil a fost mâncat de animale, pentru că am descoperit urme (...) Nu fusese îngropat prea adânc, pământul din curte era îngheţat, iar casa se află în vecinătatea pădurii", a declarat procurorul Adrian Baciu.
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?