I-a strecurat acestei blonde drogul violului în pahar, în club. A încremenit când a văzut reacţia ei

Un tânăr de 25 de ani din Brazilia a "agăţat" o blondă cam de vârsta lui, într-un club de noapte. Fata a dansat cu el, apoi bărbatul a invitat-o la el acasă.Femeia nu a vrut să meargă. I-a spus că nu este adepta aventurilor de-o noapte. Apoi, el a rugat-o măcar să bea un pahar de wiskey cu el. Ea a acceptat.

Înainte de a-i aduce paharul la canapea, tânărul i-a strecut fetei drogul violului în pahar. Surpriza a avut-o însă chiar el. Blonda era pregătită. Îşi dăduse pe unghii cu un tip de ojă specială, concepută pentru astfel de situaţii.

Dacă oja îşi schimbbă culoarea la introducerea degetului în pahar, înseamnă că băutura este contaminată. Ceea ce s-a şi întâmplat. Femeia a băgat degetul arătător în wiskey, oja şi-a schimbat culoarea, iar ea şi-a dat seama că bărbatul a folosit drogul violului. L-a pălmuit şi a ieşit din club.

Urmăriţi în GALERIA FOTO AICI cum funcţionează oja inedită!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?