Și-a strâns elevii pentru poza de grup. După 20 de ani, un detaliu din fotografie a uluit-o

O profesoară aflată la pensie a rămas uimită să descopere că prezentatorul emisiuni ei preferate era chiar fostul ei elev. Galeria Foto.Era o mare fană a emisiunii și nu pierdea nicio ediție! Într-o zi a observat că figura moderatorului îi este familiară, dar nu știa să facă legătura. Până într-o zi de duminică, când a decis să răsfoiască albumul foto. A rămas profund impresionată când și-a privit fotografiile! Erau amintiri de neuitat.

La un moment dat, privirea i s-a oprit asupra unei poze în care se afla un grup de copii. Erau foștii ei elevi, la începutul anului școlar. Printre zecile de figuri a observat și chipul elevului care peste ani a ajuns prezentatorul emisiunii de după amiază, pe care o urmărea zilnic.

Nepoata femeii a aflat povestea și a pus la cale o întâlnire. L-a contactat pe tânăr și i-a spus că fosta lui profesoară este o mare fană a sa. Astfel, bătrâna a primit vizita acestuia chiar în ziua în care împlinea frumoasa vârstă de 70 de ani.

Ce a descoperit profesoara când s-a uitat în poze, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?