I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!"

 
I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!"
I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!"
I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!" I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!" I-a spus soţului că a găsit "un căţeluş". Când a văzut poza, a îngheţat: "Ia copilul şi fugi!"

Nici prin cap nu-i trecea acestui bărbat că, în momentul în care va pleca la serviciu, rămasă singură acasă cu copilul, soţia sa îi va face surpriza vieţii!

Kayla este mama a doi copii de toată frumuseţea! Recent, aceasta i-a dat un SMS soţului său, Justin, prin care l-a anunţat că a găsit un căţeluş pe care l-a luat în casă. Când i-a trimis o poză cu animăluţul, însă, bărbatul aproape s-a prăbuşit! A urmat un schimb de SMS-uri şi poze care, ulterior, au devenit virale pe Internet.

"Am găsit un căţeluş afară... nu are zgardă. Pare destul de speriat. Ce să fac? O să-l iau în casă. Pare că-i e frig. E speriat...", a scris Kayla. Apoi i-a trimis o poză cu unul dintre copii. Micuţul stătea pe canapea, iar lângă el era creatura.


Când a văzut fotografia, Justin a răspuns: "Jur pe ce am mai sfânt, dacă mai aduci un animal în casă... E o glumă, nu?"

Iar Kayla a continuat: "Poftim? Ce-i cu atâta agitaţie? Ce ar trebui să fac? Să văd cum câinele merge pe lângă casă şi să nu-l ajut?"

"Dar ala nu e un câine! Răspunde la telefon! E un coiot nenorocit!", i-a răspuns Justin.

"Iubitule, cred că recunosc un câine când îl văd", i-a întors-o Kayla.

"Se pare că nu ştii. Dă-l imediat afară!", i-a spus Justin.

"Nu-l dau afară! E speriat", a continuat Kayla.

"Normal că e... E un animal sălbatic", a scris bărbatul.

"Pot să-l păstrez?", l-a întrebat soţia sa.

"DIVORŢEZ! Glumesc... Dar nu, ar fi bine ca animalul să nu mai fie în casă când mă întorc. Parcă ai luat-o razna! Cum să aduci animale sălbatice în casă? Ăla nu e câine! Chiar nu pricepi? Suntem în Zona crepusculară? E un coiot afurisit", a continuat Justin.

"Calmează-te, nebunule! Orice ar fi, îmi place! E dulce... Vreau să-l păstrez. Nu mai ţipa la mine! Te sperii fără motiv...", a spus Kayla.

"Fără motiv? Am un coiot în casă şi soţia mea se comportă ca şi cum ar fi un câine chihuahua. Nu eşti în toate minţile...", i-a răspuns Justin.

Apoi, soţia a plusat şi i-a trimis altă poză în care apăreau jivina şi copilaşul. Când a văzut-o, bărbatul a luat foc!

"Ce naiba? Cum să confuzi un coiot cu un câine? Ai văzut măcar cum arată unul? Şi nu e dulce, e suparat! Doamne, o să mă întorc acasă şi o să-mi găsesc familia mâncată de un coiot pe care soţia mea l-a băgat în casă cu mâna ei. Este cel mai absurd lucru pe care l-ai făcut! Le întrece pe toate! Nici când ai adus în casă ăia patru pui de dihori n-a fost aşa... Urăsc dihorii! Şi cine naiba ia patru pui de dihori odată? A, da, aşa e, aceeaşi nebună care bagă un coiot în casă!", i-a scris acesta.

"Eşti urâcios! Şi să-ţi mai spun ceva: a început să fie ciudat... Scoate sunete ciudate. Am încercat să-l mângâi şi să-l liniştesc. L-am botezat "Spot" (pată, n.r.). Am încercat să-l mângăi pe cap şi pe urechi, dar cred că l-am supărat... Ce fac?", a scris Kayla.

"L-ai botezat cum? Nici măcar nu are pete... Nu pot să cred! Pare că e agitat! Kayla, ascultă-mă, te iubesc foarte mult, în ciuda faptului că-ţi pierzi minţile tot mai des... Ia-l pe Olly, mergi în dormitor şi închide uşa după voi. Am plecat spre casă", a tastat, în grabă, Justin.

"Bine, iubitule! Eşti cel mai bun!", i-a răspuns aceasta.

După câteva secunde, Justin a mai primit un SMS: "Iubitule, m-am uitat pe geam şi sunt mai mulţi! Iar el a început să urle... Crezi că-l caută?" Şi, ca să fie şi mai convingătoare, i-a mai trimis o poză în care erau alte trei bestii.

"Râzi de mine? Nici măcar nu sunt în curtea noastră!", a răbufnit Justin.

Atunci, Kayla i-a spus că totul a fost o farsă pusă la cale de nişte prieteni...

"Te iubesc atât de mult! Iubitule, nu este niciun coiot... Nu a fost niciun coiot în casă, pe canapea... A fost Photoshop!", i-a scris aceasta.

"Te urăsc!", i-a răspuns Justin. Din fericire, bărbatul a înţeles gluma soţiei sale şi, ulterior, au postat toată conversaţia pe reţelele de socializare, unde a devenit virală.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?