I-a spart mingea copilului vecinilor. Dacă știa ce urma să pățească...

 

O femeie care se săturase ca mingiile copiilor vecinilor să ajungă la ea în grădină a fost omorâtă în bătaie de bunicul copiilor, după ce aceasta le-a perforat una dintre mingi. Procurorii au relatat că femeia în vârstă de 34 de ani s-a plâns de zgomotul constant făcut de copiii vecinei Natalie Bollen și de faptul că mingiile lor ajung mereu în curtea ei, informează BBC.După ce Machin le-a aruncat înapoi în curte mingea de fotbal spartă cu un cuțit, pe 23 august anul trecut, Bollen și tatăl ei, William Jelly, au intrat pe proprietatea acesteia și au atacat-o, conform declarațiilor procurorilor.

Bollen a lovit-o pe Machin de câteva ori, după care Jelly a împins-o, iar femeia a căzut pe o măsuță de cafea, fracturându-și cinci coaste, care i-au provocat răni interne ce au dus la moartea ei, două săptămâni mai târziu. Personalul medical de la spitalul local nu a considerat că rănile ei sunt atât de grave și nu i-a acordat tratament de urgență.

Kelly Machin a murit în chinuri, după ce sângele acumulat în inimă, din cauza leziunilor interne, i-a cauzat probleme de respirație și colaps cardiovascular. Instanța i-a găsit vinovați de omor deosebit de grav pe cei doi atacatori.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?