Și-a recuperat singură bicicleta furată, chiar de la hoț. Modul prin care a făcut-o a devenit viral

 
Și-a recuperat singura bicicleta furată, chiar de la hoț. Modul prin care a făcut-o a devenit viral
Și-a recuperat singura bicicleta furată, chiar de la hoț. Modul prin care a făcut-o a devenit viral

O femeie de 44 de ani a devenit o inspirație pentru londonezii care și-au pierdut încrederea în poliție. Sharron Jenson a fost jefuită într-o zi. Hoții i-au luat bicicleta în valoare de 915 dolari. Femeia a sunat la poliție și a raportat cazul. Întâmplarea face că a dat pe internet de hoț.

Sharron Jenson a descoperit că persoana care i-a furat bicicleta a scos-o la vanzare. Cerea 420 de lire pe ea. Așa că femeia a început să vorbească cu hoțul. S-a dat drept o clientă foarte interesată de bicicletă. Așa l-a convins să îi dea adresa pentru a merge a doua zi să cumpere bicicleta.
 
După ce a aflat că poliția nu va face nimic din "lipsă de dovezi", a decis că trebuie să se ajute singură. Așa că a luat o cartelă sim nouă și a programat un "test drive" al bicicletei pentru a doua zi. Cum poliția a refuzat să o ajute și să o însoțească, femeia s-a dus singură.
 
Cei doi s-au întâlnit într-un punct ales de hoț și apoi au mers pe jos până la el acasă. Cu toate că știa că e doar un hoț de biciclete, s-a temut pentru viața ei. A cerut bicicleta și a inspectat-o să se convingă că este a ei. Acolo, hoțul a invitat-o în interior, iar femeia...
 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?