Și-a pierdut soțul în război la doar șase săptămâni de la nuntă. Este incredibil ce a aflat după

 

Peggy și Billy Harris, un cuplu din Vernon, Texas, s-au căsătorit în anii ’40, dar au apucat să trăiască fericiți doar pentru o scurtă perioadă. La doar șase săptămâni de la nuntă, bărbatul a fost detașat să lupte în Al Doilea Război Mondial.În data de 17 iulie 1944, locotenentul Billy Harris a plecat în Franța, pe front. A fost ultima dată când Peggy și-a văzut soțul, iar de atunci nu a mai aflat nimic despre el, până recent.

Pentru că nu a mai primit nicio scrisoare din partea lui Billy, femeia a crezut inițial că soțul ei a fost ucis în război la fel ca mulți alți soldați. Apoi, brusc, a primit vestea că acesta este în viață și este în drum spre casă. Ulterior, i s-a spus din nou că soțul ei este mort. Confuzia a fost un adevărat roller coaster emoțional pentru Paggy.

Într-un final, femeia a decis să îi scris unui congressman pentru a-l întreba ce s-a întâmplat, de fapt, cu soțul ei. Răspunsul a venit simplu: Billy era dat „dispărut în misiune”.

Atunci, Peggy și verișoara ei, Alton Harvey, au decis că este momentul să înceapă propria lor investigație. După lungi cercetări, femeia a aflat că soțul ei a fost îngropat într-un cimitir din regiunea Normandia, Franța. I-au trebuit șapte decenii să afle că Billy murise erou.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?