I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă

 
I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă
I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă
I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă I-a lăsat un bacşiş URIAŞ, dar nimic nu se compară cu RESTUL cadoului primit de chelneriţă

Aceasta este, cu siguranţă, una dintre cele mai mari lecţii de omenie... Nu numai că i-a lăsat un bacşiş extrem de generos, dar clientul i-a mai lăsat ceva care a făcut-o să izbucnească în lacrimi!Una dintre cele mai frumoase experienţe este, poate, aceea de a fi destinatarul unui gest de bunătate primit din partea unui străin. Şi, când cineva face ceva atât de preţios, îţi dai seama că lumea nu este pierdută!

Aceasta este povestea lui Becky Nielsen, o chelneriţă care lucrează la localul "The Breakfast Spot", din New York. Într-o seară, nu mică i-a fost mirarea când a văzut că, pe lângă bacşişul extrem de mare, un străin i-a lăsat şi un mesaj care a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Bărbatul i-a scris câteva rânduri chiar pe bonul primit la masă... Mişcată profund de cuvintele străinului, Becky a decis să facă o fotografie şi să o posteze pe o reţea de socializare, în speranţa că, astfel, gestul bărbatului va încuraja şi alte fapte bune.

"Viaţa este scurtă. Unul dintre prietenii mei a murit aseară. Te rog, bucură-te de o seară alături de cineva pe care-l iubeşti", era scris pe bon.

Marele ei regret este, însă, că nici nu a apucat să-i mulţumească străinului. Acesta s-a şi făcut nevăzut, în noapte...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?