Și-a îngropat toți cei 3 copii într-un sicriu. "Nici nu a încă­put pe uşa casei"

 

Trei copii din Republica Moldova au fost uciși de propriul lor tată. Mama, care fugise de acasă din cauza bătăilor administrate de soț, se afla la Chișinău în momentul tragediei, scrie ZDG.md.Valeriu, de cinci ani, Oleg, de trei ani, şi Ştefan, de numai un an şi câteva luni, au fost omorâţi la 16 iulie de propriul lor tată.

Bărbatul, care a încercat să se sinucidă, nu-şi neagă vina. Acum acesta este supus expertizei psihiatrice, iar procurorii spun că pedeapsa cea mai probabilă poate fi detenţia pe viaţă.

Tatiana spune că a ple­cat la Chi­şi­nău după ce, timp de şase ani, soţul, gelos şi căzut în patima alco­o­lu­lui, o bătea şi o umi­lea. Des­pre ple­ca­rea sa, Tatiana i-a vor­bit de mai multe ori, dar la mij­loc de iunie, a împru­mu­tat de la o rudă 1000 de lei şi a ple­cat la Chi­şi­nău pen­tru a munci şi a putea lua copiii. Băr­ba­tul, afirmă Tatiana, ar fi rugat-o să se întoarcă, cu pro­mi­siu­nea că nu se va mai atinge de ea, dar de fie­care dată când era beat şi o suna, o ame­ninţa cu moar­tea.

Sâm­bătă, 16 iulie, femeia îşi aştepta la Chi­şi­nău soţul cu fecio­rii. Puţin peste mie­zul nopţii, toc­mai când aceasta a venit de la muncă, o sală de cere­mo­nii unde făcea curat şi spăla vesela, băr­ba­tul a sunat-o: „El m-a sunat şi eu l-am cunos­cut după voce că era beat. I-am spus că dacă vrea să trăim împre­ună, atunci să ne mutăm la Chi­şi­nău, că eu nu mai pot să mă mai bată, nu mai am puteri. El a înce­put să mă insulte. După dis­cu­ţie nu mă lua som­nul, mă durea inima”. La câteva ore, o vecină i-a trans­mis ves­tea îngro­zi­toare. La patru dimi­neaţa a ple­cat cu pri­mul micro­buz în sat, nu îna­inte ca medi­cii să-i admi­nis­treze cal­mante.

„Am cum­pă­rat un sicriu mare, pen­tru toţi trei, să stea împre­ună. Nici nu a încă­put pe uşa casei. L-am aşe­zat pe prispă, şi pen­tru că erau tăi­aţi la gât şi cur­gea sânge, i-am înmor­mân­tat în ace­eaşi zi, spre seară. Pe urmă toate rudele lui mă învi­nu­iau că i-am înmor­mân­tat mai repede, ca să scap de ei”, spune Tatiana.

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI CONSULTATE AICI!!!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?