I-a dat 300 de lei unui OM al STRĂZII, crezând că îşi va cumpăra ALCOOL. A rămas ŞOCAT

 
Cum cheltuieşte un om fără adăpost 100 de dolari?
Cum cheltuieşte un om fără adăpost 100 de dolari?
Cum cheltuieşte un om fără adăpost 100 de dolari? Cum cheltuieşte un om fără adăpost 100 de dolari? Cum cheltuieşte un om fără adăpost 100 de dolari?

Josh Paler Lin, un tânăr cu un cunoscut canal pe YouTube, a decis să facă un experiment şi i-a oferit unui om al străzii din California 100 de dolari. L-a urmărit, cu o cameră ascunsă, cum a mers către un magazin de băuturi alcoolice, convins că bărbatul fără adăpost va cheltui toţi bani pe alcool.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când a observat că omul străzii, pe nume Thomas, a ieşit din magazin încărcat de pungi cu mâncare, pe care a început să le împartă celorlalţi oameni ai străzii.

Şocat, Josh Paler Lin l-a scos pe Thomas la masă, i-a oferit o cameră de hotel în care să doarmă şi i-a mai dat 100 de dolari. Filmuleţul a devenit viral, oamenii strângând pentru Thomas, omul generos, dar fără adăpost, peste 35.000 de dolari, scrie Daily Mail.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
9 0
Romone
24 Dec 17:41
Extra ordinar zic cu lacrimi pe fata exista oameni cu suflet
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?