I-a cumpărat trandafiri și a însoțit-o la chimioterapie. Soția a luat florile, apoi a găsit biletul

 

Brad Bousquet și-a surprins soția în timpul ultimei sale ședințe de chimioterapie.

Alissa se lupta cu cancerul și urma să fie supusă unor operații. Atunci când prietenii și familia au auzit despre planul bărbatului, au decis să-l ajute.

Apoi, circa 170 de familii i s-au alăturat lui Brad și chiar au reușit să strângă peste 4.500 $ pentru cercetare în domeniul cancerului de sân.

"Astăzi este ultima ședință de chimioterapie a soției mele. M-a uimit cu puterea ei, cu curajul și atitudinea ei pozitivă. Mai are de făcut câteva intervenții chirurgicale, dar finalizarea chimioterapiei este piatra de hotar în lupta ei cu cancerul”, a explicat bărbatul gestul său.

Bărbatul a vrut să facă ceva special în timpul ultimei ședințe de chimioterapie și să-i arate cât de mult o iubește. A strâns bani în numele ei pe care i-a donat pentru cercetare în domeniul cancerului de sân.

A cumpărat 500 de trandafiri, printre care a ascuns un bilet în care își explica intenția. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?