I-a cumpărat mâncare unui cerşetor la un fast-food, dar a venit poliţia şi i-a dat pe amândoi afară

Yossi Gallo, un bărbat din America, a rămas stană de piatră în momentul în care încerca să ajute un sărman al străzii. De ce? Pentru că poliţia i-a poftit pe amândoi afară din fast-food.Iată ce s-a întâmplat! Bunul samaritean a observat un cerşetor în parcarea unui restaurant. A decis că nu-l costă mult să facă o faptă bună, astfel că l-a invitat pe sărman în interiorul fast-food-ului. S-au aşezat la o masă, apoi au comandat mâncare. La 5 minute după ce le-au venit meniurile, un agent de poliţie s-a proptit la masa lor şi l-a invitat pe cerşetor afară. De ce? Pentru că angajaţii fast-food-ului s-au plâns că omul străzii obişnuia să cerşească în preajma restaurantului, ceea ce deranja clienţii.

Bărbatul care încerca să facă o faptă bună i-a luat apărarea cerşetorului, iar poliţistul le-a cerut ambilor să părăsească locaţia, pe argumentul deranjării ordinii şi liniştii publice. Bunul samariteam a făcut public acest episod pe reţelele de socializare, iar oamenii s-au arătat revoltaţi de reacţia poliţiei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?