Și-a chemat prietenii la ziua lui, apoi s-a dus pe deal și s-a sinucis. Poveste șocantă în Dâmbovița

 

Sinucidere cu multe semne de întrebare, la Săcuieni, în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr şi-a luat viaţa chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani.

Nimeni nu înţelege ce l-a determinat să facă acest gest, mai cu seama că avea planuri mari: îşi cumpărase bilet la avion şi urmă să plece a doua zi la muncă, în Anglia, potrivity ȘtirileProtv.ro.

Cei care l-au cunoscut povestesc însă că în ultima vreme tânărul era tot mai abătut, se închisese în el şi nu mai vorbea cu nimeni.

Tânărul locuia cu mama lui. Tatăl său a murit în urmă cu doi ani. Cu o seară înainte de aniversare, şi-a chemat prietenii şi a sărbătorit alături de ei. A două zi a dispărut fără urmă.

Timp de patru zile nimeni nu a ştiut nimic de el. Apoi, o femeie din sat, care trecea prin pădure a dat peste trupul lui şi a sunat speriată la 112.

Bărbatul avea patru fraţi, toţi la casele lor. Era muncitor, dar foarte timid, povestesc apropiaţii, şocaţi de tragedie. Bărbatul nu a lăsat un mesaj de adio.

Cunoscuţii susţin că în ultimul timp tânărul era tot mai abătut, dar nu a povestit nimănui ce necaz îl macină. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?