I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat

 
I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat
I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat
I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat I-a ars casa din temelii, încercând să omoare păianjeni. Ce a declanşat incendiul a şocat

Păţania acestui bărbat din Fresno, California, a făcut valuri pe reţelele de socializare.Bărbatul se afla în casă când, la un moment dat, a observat mai mulţi păianjeni "extrem de periculoşi", după cum a declarat acesta, în apărarea sa, poliţiştilor sosiţi la faţa locului.

Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a dat o fugă până în beci şi a pus mâna pe un aprinzător de cărbuni cu gaz. Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Acesta a dat drumul la flăcări în dreptul păianjenilor. Lucrurile, însă, au luat o turnură neaşteptată. Brusc, flăcările au cuprins perdelele, apoi obiectele de mobilă, rând pe rând.  

Fără să-şi dea seama şi, fireşte, fără să şi-o dorească, bărbatul a reuşit să aprindă toată casa. Aceasta a ars ca o torţă, în ciuda eforturilor disperate ale celor 29 de pompieri care au intervenit.

Din fericire, acesta a reuşit să iasă din casă şi să se salveze. Nicio altă persoană nu se mai afla, în acel moment, în casă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?