Și-a anunțat sora că e sechestrat. Ce a urmat este ireal! Unde a fost găsit?

 

Caz incredibil în județul Argeș. Un bărbat din Hârsești, care a fost dat dispărut de familia sa, și-a sunat sora și i-a spus că e sechestrat, scrie realitateadearges.net. Bărbatul a fost găsit de polițiști într-o locuință din aceeași localitate, fiind ascuns sub masă. Acesta se afla în casa iubitei sale, nefiind ținut cu forța.

În ziua de 27 septembrie, un bărbat a plecat voluntar de pe raza localității Hârsești, fără a mai reveni la domiciliu. Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.

Văzând că a fost dat dispărut de familia sa, Marian Micu, de 42 de ani, și-a sunat sora, în seara zilei de 7 septembrie, dar în loc să o calmeze a reușit să o alarmeze spunându-i că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.

Sora bărbatului a anunțat imediat poliția, iar oamenii legii au plecat în căutarea sa. Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți.

Era ascuns sub masă

În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea, în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație. Femeia respectivă a declarat, initial, polițiștilor că nu știe nimic despre cel căutat. Mai mult, aceasta și-a dat consimțământul în scris pentru a-i fi verificată locuința. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit de polițiști ascuns, în casa femeii, sub o… masă.

Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare. Ar fi apelat la această metodă pentru a scăpa de datorii.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română – Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?