Hristos a Înviat! Imagini impresionante de la slujba de la Patriarhia Română

Slujba de Paște
Slujba de Paște

Hristos a înviat! Creştinii din întreaga ortodoxie se bucură astăzi de Învierea Domnului, una dintre cele mai importante sărbători ale anului! Azi-noapte au trecut pragul bisericilor, de unde au luat lumina pe care au dus-o apoi în casele şi în inimile lor. Peste tot se simte miros de pască şi de cozonac, iar cei mici, cu siguranţă, abia aşteaptă să ciocnească ouăle vopsite. Realitatea TV și Realitatea.net vă urează Sărbători fericite, tuturor!Cu mic, cu mare, românii au mers să ia lumină sfântă de la lăcașurile de cult din întreaga țară. Ca în fiecare an, mii de oameni s-au adunat la Catedrala Patriarhală, unde au ascultat slujba de Înviere ținută de Patriarhul Daniel.

Aceleași emoții le-au trăit și cei care au luat lumină de la biserica Sf. Gheorghe Nou și de la celelalte lăcașuri din Capitală.

Mii de credincioși au participat la sărbătoarea Învierii la Catedrala Patriarhală. Liniștea sufletească, atmosfera, vocile preoților, corul. Toate i-au atras pe oameni să meargă în noaptea de Înviere pe ,,colina bucuriei".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?